Αγιασμός & λειτουργία της σχολικής μονάδας

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

    Σας ενημερώνουμε ότι την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στις 9:00π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός στο σχολείο μας για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Με ιδιαίτερη χαρά περιμένουμε τους/ις μαθητές/τριες μας και καλωσορίζουμε τους/ις μικρούς/ές μαθητές/τριες της Α΄τάξης.

    Η προσέλευση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί στις 08.45 από την είσοδο της οδού Ισμήνης. Οι μαθητές/τριες των Β’, Γ’, Δ’, Ε’ & ΣΤ τάξεων θα προσέλθουν στο σχολείο με τις τσάντες τους, χωρίς τους γονείς/κηδεμόνες τους και θα συναντηθούν με τους/τις δασκάλους/ες τους σε προκαθορισμένα για κάθε τμήμα, σημεία της αυλής. Οι μαθητές/τριες της Α’ τάξης θα προσέλθουν μαζί με τους γονείς/κηδεμόνες τους οι οποίοι/ες θα παραμείνουν για ενημέρωση από τους/τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων μετά το πέρας του αγιασμού ενώ οι μαθητές/τριες των Β’, Γ’, Δ’, Ε’ & ΣΤ’ τάξεων θα περάσουν στις τάξεις τους μαζί με τους/ις δασκάλους/ες τους για μια πρώτη γνωριμία και την παραλαβή των βιβλίων τους.

    Η αποχώρηση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί από τις 10:30 με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους, οι οποίοι/ες θα τους παραλάβουν από τις καθορισμένες εξόδους & ώρες:

  • 10:30, Β΄ & Γ΄ τάξεις από την οδό Ισμήνης
  • 10:40, Δ΄, Ε΄ & ΣΤ΄ τάξεις από την οδό Καλυψούς

    Τα παιδιά της Α’ τάξης μαζί με τους γονείς/κηδεμόνες τους θα αποχωρήσουν τελευταίοι/ες από την οδό Ισμήνης.

    Όποιος/α γονέας/κηδεμόνας επιθυμεί βεβαίωση δικαιολόγησης απουσίας από την εργασία του/της παρακαλείται όπως το δηλώσει στην κα. Γεωργίου Λαμπρινή (Λίντα). Η βεβαίωση θα δοθεί την επόμενη ημέρα στους/ις μαθητές/τριες.

    Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 η αποχώρηση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί στις 12.25. Τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας η αποχώρηση των μαθητών/τριών θα πραγματοποιηθεί στις 13.15.

    Το Ολοήμερο πρόγραμμα θα αρχίσει να λειτουργεί μετά την τοποθέτηση όλων των εκπαιδευτικών.

 

Ευχόμαστε σε εσάς και στα παιδιά σας Υγεία, Καλή & Δημιουργική Σχολική Χρονιά.  

 

Η Διευθύντρια & το Διδακτικό προσωπικό του σχολείου.