Webinar σε γονείς για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά

     Ενημερωτικό webinar σε γονείς 👨‍👧‍👦για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου από τα παιδιά την Τετάρτη 24 Μαρτίου στις 18:30 μ.μ. . Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Γραμμής βοηθείας help-line.gr Κορμάς Γεώργιος ενημερώνει τους γονείς για τους κινδύνους που διατρέχουν τα παιδιά στο διαδίκτυο και τους τρόπους προστασίας τους. Αναλύονται τα νέα δεδομένα από τη σημερινή υπερέκθεση των παιδιών στο διαδίκτυο και δίνονται συμβουλές και κατευθύνσεις για προβληματικές συμπεριφορές.

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή κάνοντας κλικ στον παρακάτω υπερσύνδεσμο
👉 https://saferinternet4kids.gr/forms/forma-help-line/
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


    Η Γραμμή Βοηθείας “help-line 210 6007686” απευθύνεται σε παιδιά & εφήβους και τις οικογένειές τους, παρέχοντας υποστήριξη και συμβουλές για θέματα που σχετίζονται με τη χρήση του Διαδικτύου, του κινητού τηλεφώνου και των ηλεκτρονικών παιχνιδιών (παρενόχληση, εξάρτηση, επιβλαβές περιεχόμενο, παιδοφιλία κ.λπ).

    Η Γραμμή Βοηθείας αποτελεί έναν από τους τρεις άξονες του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου το οποίο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στο πλαίσιο του προγράμματος πλαισίου Safer Internet με τους δύο άλλους άξονες τη Δράση Ενημέρωσης saferinternet4kids.gr και την Ανοιχτή Γραμμή Καταγγελιών για Παράνομο Περιεχόμενο και Παράνομη Συμπεριφορά στο Διαδίκτυο SafeLine.gr.

    Τα στελέχη της Γραμμής Βοήθειας είναι γιατροί και ψυχολόγοι με μεγάλη εμπειρία σε προβληματικές συμπεριφορές στο διαδίκτυο.

#staysafeonline