Συμμετοχή στον Διαγωνισμό Πληροφορικής & Υπολογιστικής Σκέψης Bebras – Κάστορας

    Το 26ο Ολοήμερο Δημοτικό Πειραιά συμμετέχει στον Μαθητικό Διαγωνισμό Πληροφορικής και Υπολογιστικής Σκέψης Bebras® – Κάστορας!  Για το έτος 2019 – 2020 θα μετέχουν, ύστερα από γονική συναίνεση,  οι μαθητές/τριες των τάξεων Ε’ & ΣΤ’ καθώς επίσης και όσοι/ες μαθητές/τριες των Γ’ & Δ’  τάξεων φοιτούν στο Ολοήμερο πρόγραμμα έως τις 16.00.

    Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα διεξαγωγής του διαγωνισμού και οι μαθητές/τριες θα ενημερωθούν μία ημέρα πριν. Την ημέρα διεξαγωγής κάθε διαγωνιζόμενος/η θα παραλάβει μία καρτέλα – ταυτότητα πάνω στην οποία θα αναγράφονται τα διαπιστευτήρια εισόδου του/της στο σύστημα του διαγωνισμού.

    Οι μαθητές/τριες μπορούν να προετοιμαστούν δοκιμάζοντας θέματα από παλαιότερους διαγωνισμούς. Τα θέματα αυτά είναι διαθέσιμα για δοκιμή χωρίς εγγραφή ή σύνδεση στο σύστημα, κάνοντας κλικ εδώ.

    Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επισκεφτείτε τον ιστότοπο του διαγωνισμού κάνοντας κλικ εδώ. Συντονιστής & υπεύθυνος για τον διαγωνισμό είναι ο καθηγητής Πληροφορικής του σχολείου, κος Κελαϊδής Ανδρέας.